VIDEO MANAGEMENT SOFTWARE (VMS)

1. voorkom tegen diefstal

Uw beveiligingscamera neemt beelden op. Die bekijken en analyseren? Dat doet u met management­software. Acurity bezorgt u video-management-software van marktleider Milestone. De soft­ware is speciaal geschreven voor retailers zoals u. U hoeft de beelden geen uren te bekijken. Nee, u vindt meteen wat u zoekt.

2. voor bezoekers

Wie video-management-software zegt, denkt meteen: ideaal om bezoekers in het oog te houden.

3. voor medewerkers

Steeds meer retailers gebruiken video-management-software in de strijd tegen interne fraude. Helaas, kassamedewerkers spelen het spel niet altijd eerlijk en kunnen veel geld achterhouden. De oplossing? Integreer uw video-management-software met uw Point of Sale-systeem (POS).

De privacywet verplicht u om uw medewerkers op de hoogte te brengen van interne controle. Dat is goed. Zo weten zij dat u een oogje in het zeil houdt: dat schrikt af. En gaat een stoutmoedige durver toch over tot actie? Dan is uw video-management-software ideaal om de misdaad op te sporen én te bewijzen. Milestone biedt handige add-ons waarmee u interne fraude blootlegt:

  • XProtect Screen Recorder neemt het beeldscherm van uw medewerkers op.
  • XProtect Transact brengt elk kassaticket dat uit uw systeem komt in beeld.
  • XProtect Retail is een onderzoekstool waarmee u verdachte transacties opspoort.

Voor video tutorials kunt u terecht op volgende link :
Milestone Video Tutorials en daarna selecteert u : “Using Milestone Clients”

Indien u de gebruikershandleiding wenst te raadplegen kunt u naar volgende link surfen :
User Manual Acurity Nederlands
User Manual Milestone Nederlands

Diefstal verminderen

Ontdek tijdig wie oneerlijke bedoelingen heeft: zo beperkt u het aantal diefstallen in uw winkel.

Ook als app

Welke video-management-software u ook neemt, er hoort altijd een mobiele app bij. Zo volgt u de gang van zaken op de voet, waar u ook bent. U kunt meerdere bevoegde personen tegelijk toegang geven tot uw software. U krijgt trouwens automatische updates, zodat uw systeem altijd optimaal werkt. Is er toch een probleem? Dan lossen we dat meteen op via interventie op afstand.

Nummerplaten herkennen

Op zoek naar video-management-software om nummerplaten te lezen? Acurity heeft de geknipte License Plate Recognition-software (LPR). Stel: u hebt een parking voor winkel­medewerkers of hotelgasten. Dan gaat de slagboom alléén open voor nummerplaten die u in uw database aanduidde als ‘toegelaten’. Handig!