Promod kiest de Acurity Synergy Plexi antennes om hun winkel in Le Mans te beveiligen.

Promod_Acurity_Synergy

De belangrijkse specificatie van de klant betrof de veiligheid van de doorgang van 2,50m met een discreet systeem. Het resultaat voldoen ruimschoots aan de verwachtingen met deze Acurity Synergy antennes-oplossing. We wensen de Promod-winkel van Le Mans succes toe.

Bijkomende voordelen die de keuze voor Synergy 1190 antennes heeft bepaald :

  • Standaard snap-in kaart geeft alarm bij de ingang van de winkel
  • Storingsdetectie helpt het inkomstenverlies te verminderen door personeel te waarschuwen diefstalpogingen
  • EAS-systeem met een afzonderlijk hoorbaar alarm uit te schakelen
  • Alarmtonen en LED-lampjes kunnen worden aangepast om specifieke gebeurtenissen te identificeren
  • Externe alarmoptie waarschuwt personeel wanneer een alarmactiveringsgebeurtenis ergens in de winkel plaatsvindt

acurity logo website

OVER ONS :

Acurity installeert artikelbeveiligingssystemen, camerabewaking en personentellers. Deze systemen en producten zijn gebaseerd op de modernste technologieën en helpen u uw winstmarges te beschermen door diefstal in de winkel te voorkomen en inventarisatieverschillen te verminderen.

Acurity biedt ook ondersteuning en begeleiding gedurende het project, evenals de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor onderhoud en beheer op afstand. De uitstekende klantenservice zorgt voor een optimale werking van het systeem.

Acurity verkoopt de nieuwste beveiligingstags en -etiketten, ontkoppelaars, alarmpoorten en safers en is de referentie geworden voor diefstalpreventiesystemen in alle detailhandelsectoren: winkels, supermarkten, doe-het-zelfzaken en groothandels in de Benelux en andere delen van Europa.