• acurity beveiligt Criee Antwerpen

Supermarkt van de toekomst uitgerust met digitale antidiefstalsystemen, IP camera’s en spioncamera’s van Acurity.

De Criée is veertien dagen gesloten geweest om de nodige vernieuwingen door te voeren. Daarbij werd de winkeloppervlakte stevig uitgebreid en hebben ook de beenhouwers een toog van 66 meter gekregen. Manager David Magnus noemt De Criée bij ATV “de supermarkt van de toekomst”, waar klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Vooral op vlak van vlees en bereide maaltijden biedt de markthal een uitgebreid aanbod. “Wij willen niets verstoppen. Alle klanten die binnenkomen kunnen zien wat er gebeurt met het vlees, met de sushi”, aldus Magnus. “Boven zijn dan de ateliers van de beenhouwers achter glas, zodat de mensen kunnen zien wat er gebeurt. Wij hebben dan ook niets te verbergen.” Op termijn moet er op de eerste verdieping nog een degustatieruimte komen.

“De opening van Versmarkt Criée is voor mij een levensdroom die in vervulling gaat. Een winkel met alleen maar topproducten in het hartje van Antwerpen, dichtbij de mensen”, zegt uitbater Achiel De Witte. Naast vlees en sushi is er in De Criée ook een groot assortiment groenten en fruit te vinden, dat wordt verzorgd door de nieuwe vestiging van AD Delhaize. Die heeft een oppervlakte van 1.400 m², en biedt 16.000 producten aan. Daarbij valt vooral de grote afdeling groenten en fruit aan de ingang van de winkel op.

Voor de beveiliging van ons prestige project hebben wij beroep gedaan op Acurity. Door hun jarenlange ervaring in de supermarktomgeving hebben ze ons vele tips gegeven hoe we onze producten esthetisch en veilig konden tentoonstellen. Door middel van hun laatste technologische oplossingen vinden we het gezochte camerabeeld steeds binnen de 5 minuten terug. Hierdoor gebruiken we dit systeem zeer intensief en hebben wij hier zeer goede resultaten mee.

Meer info op www.acurity.be

meer nieuws