Beeld van koortsdetectie van personen.

wat is het nut van koorts meten aan de ingang?

Elke organisatie is vandaag verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van iedereen die zijn gebouwen betreedt. Met onze koortsscreening-oplossingen kunnen mensen met koorts automatisch en betrouwbaar worden gedetecteerd.

Zo wordt voorkomen dat zieke mensen zich in uw winkel, gebouw of domein tot superverspreiders ontpoppen en het virus in de samenleving terug doen opflakkeren.

Hoe werkt de koortsscreening?
Onze fever screening camera’s zijn in staat binnen 0,2 seconden en op een afstand tot 2 meter koorts te detecteren. Resultaten kunnen worden weergegeven op een scherm (zichtbaar voor de individuele bezoeker of voor het personeel) of worden gekoppeld met toegangspoortjes. Wij adviseren graag over deze of andere toepassingen die aansluiten bij uw vraag.

Face mask wearing detectie
Bij verplicht dragen van een mondmasker kunnen onze systemen u helpen bij de handhaving. Detectie verloopt op dezelfde manier als de koortsmeting en kent veel toepassingsmogelijkheden.

Installatie
Installatie van onze koorts- en mondmaskerscreening is eenvoudig en kan snel. Wij adviseren u graag wat voor uw specifieke situatie de beste oplossing is. Maak een (virtuele) afspraak via [email protected]

ontdek onze andere covid-19 oplossingen

Beeld van koortsdetectie van personen.