camerabewakingbeelden bekijkenvoor elke situatie dejuiste veiligste aanpakServer Husky

cloudoplossingen

Dankzij opslag in de cloud, bekijk je al je beelden vanaf één centrale plek. Zo’n cloudoplossing is continu schaalbaar. Je vermijdt zware of verloren investeringen dankzij het pay-as-you-go-system: je betaalt alleen wat je gebruikt. Voor elke site waarbij centraal beheer mogelijk is, kies je zelf waar je je beelden bewaart: via Edge of volledig in de cloud. Omdat de provider de cloudomgeving continu up-to-date houdt, zijn je data uitstekend beveiligd. Cloudanalyses bezorgen je interessante nieuwe data-inzichten. Zelfs camera’s zonder AI zijn daardoor in staat zeer intelligent te reageren.

serveroplossingen

Acurity gebruikt hyperprofessionele servers voor dataopslag. De dataverwerking gebeurt met dubbele netwerkkaarten voor het eigen netwerk én voor een apart CCTV-netwerk. Je kan de beelden op meerdere platforms (pc’s, laptops en smartphones) bekijken. Hardware evolueert sneller dan het licht. Wij volgen dat op de voet en informeren je regelmatig over nieuwe mogelijkheden zodat je systeem altijd up to date blijft.

soorten camera’s

Dome- en bulletcamera’s zijn het populairst voor beveiliging. Het verschil zit ‘m vooral in de vorm en de opties van de lens; die stem je gemakkelijk af op lichtomstandigheden. De camera’s zijn perfect om personen/objecten te identificeren/ observeren. Zoek je specifieker materiaal voor livepatrouille, nummerplaatherkenning, perimeterbewaking of in functie van het gebruik van A.I? Wij werken met verschillende producenten die prijstechnisch interessant zijn en high-end kwaliteit leveren.

WELKE CAMERA PAST HET BESTE BIJ JOU?

voor elke situatie het juiste beeld

Elk type camera heeft zijn eigen specialiteiten op het vlak van beeldopname. We verdelen ze  in 3 belangrijke groepen.

 1. overzichtsbeelden
 2. gedetailleerde beelden
 3. speciale beelden (180°-360°)

WELKE CAMERA PAST HET BESTE BIJ JOU?

met artificiële intelligentie (AI) herken je mensen en objecten

Verdacht gedrag en diefstal is met het blote oog niet altijd (op tijd) te zien. De nieuwste bewakingscamera’s beschikken over artificiële intelligentie, die meteen een alert naar je smartphone sturen.

de technologie detecteert:

 • (achtergebleven) personen
 • achtergelaten of vreemde objecten
 • realtime verdachte handelingen

Beter voorkomen dan genezen, toch?

WELKE CAMERA PAST HET BESTE BIJ JOU?

thermische camera’s herkennen (lichaams)warmte

Thermische camera’s zijn voorzien van geavanceerde warmtedetectoren. Ze leveren uitstekende resultaten met perfecte beeldstabiliteit, een verbeterde beeldvorming en je kan rekenen op een zeer nauwkeurig alarm.. Ze zijn ideaal voor perimeterbeveiliging, 24/24, dag in, dag uit.

deze camera detecteert:

 • (lichaamswarmte van) personen
 • koorts bij mensen
 • brand, warme substanties

WELKE CAMERA PAST HET BESTE BIJ JOU?

realtimedetectie en analyse

De veiligheid en beperken van overlast garanderen is van essentieel belang in bedrijven, kantoren, openbare gebouwen, wegen, woonwijken, … Ontvang in realtime een melding op (smartphone) wanneer er een overtreding plaats vindt.

 • bewegingsdetectie en  flow control
  → verkeerde rijrichting of wandelrichting

  → personen die rondhangen in beveiligde perimeters
 • wachtrijdetectie of queue management
  → op tijd ingrijpen bij mensenfiles
 • menigtecontrole of crowd control
  → samenscholingen/teveel personen op een plek

  → onvoldoende (sociale) afstand bewaren
 • parkingmanagement
  → weergeven van/begeleiden naar vrije plaatsen