Efficiënte artikelbeveiliging

Dieven verjagen, medewerkers geruststellen

Artikelbeveiliging is een zegen voor retailers. Uw inventarisverschillen spectaculair laten dalen? Vertrouw op de artikelbeveiliging van Acurity. Want het werkt:

PREVENTIEF

Zien dieven een zaak mét beveiliging? Dan gaan ze al gauw een winkel verder.

GERUSTSTELLEND

Artikelbeveiliging geeft uw medewerkers gemoedsrust. Zonder angst voor diefstal kunnen ze zich veel beter concentreren op hun werk.

GEPERSONALISEERD

Het alarmsysteem is snel geïnstalleerd en wordt netjes geïntegreerd in uw winkelconcept. Eenvoudig of opvallend? Er is altijd iets dat matcht met uw stijl en budget.

winkeldief rf technologie

lijnbeveiliging

Artikelbeveiliging? Kleine investering, grote opbrengst

Zie artikelbeveiliging als een investering. Na amper één jaar hebt u het al terugverdiend. En daarna blijft het renderen. Hoe komt dat?

UW INVENTARIS-VERSCHILLEN WORDEN KLEINER

Diefstal is één van de hoofdfactoren die uw inventaris verstoren. Dankzij artikelbeveiliging reduceert u die verschillen al tot de helft. Ook de bijbehorende administratieve rompslomp neemt af.

UW WINSTMARGE STIJGT

Een dief betaalt niet voor het artikel waarvoor u destijds wel geld neertelde. Puur verlies dus. Met artikelbeveiliging maakt u meer winst.

Ruime keuze artikelbeveiliging

Dankzij artikelbeveiliging gaat een dief niet zomaar met uw eigendommen aan de haal.

Dankzij artikelbeveiliging heeft een winkeldief minder slaagkans. Hang bijvoorbeeld een label aan uw artikelen. Stop ze in een transparante, veilige doos. Of beveilig ze met een kabel. Bij Acurity vindt u zeker een systeem om úw artikelen te beschermen. Zoals hard tags, beveiligingslabels, multi-alarm tags, safers en lijn- en etalagebeveiliging. Gaat iemand er toch vandoor met een beveiligd product? Dan slaan de bijbehorende detectiepoortjes alarm. En krijgt u de dief nog op tijd te pakken.

kleding met rf-label