CCTV_SayHello_BE

#camerasecurity
#productsecurity
#peoplecounting

CAMERABEWAKING

1. houdt een oogje in het zeil

Diefstal kunt u missen als kiespijn. Vertrouw daarom op camerabewaking. Zo daalt uw derving. Gevolg? Minder inventarisverschillen, minder verlies. Camerabewaking is dus geen uitgave, maar een investering waarmee u geld uitspaart.

Weest gerust: Acurity praat u niet het duurste systeem aan. Nee, wij brengen uw noden in kaart. En stellen u op basis van die analyse de geschikte camerabewaking voor.

2. externe en interne diefstal aanpakken

Het is tijdrovend om voortdurend zelf een oogje in het zeil te houden. Laat dus camerabewaking de klus klaren.
Zo focust u weer op uw kerntaken én op de service voor uw klanten. Waak over:

3. als hulpmiddel voor uw marketing

Wist u dat camerabewaking ook een handig middel is om uw klanten te leren kennen? Hoe oud zijn ze? Naar welke producten kijken ze? Als u die info hebt, kunt u beter inspelen op hun wensen. Goed voor een betere verkoop. Lees meer over instore analytics.

Camerabewaking bestaat uit hardware, dat is de camera waarmee u alles haarscherp filmt. En software, dat is het computerprogramma waarmee u de beelden beheert.

Bind nu de strijd aan tegen diefstal met camerabewaking van Acurity.

AFSCHRIKKEN

Ziet een potentiële dief uw camera’s hangen? Dan weet hij: ik word in de gaten gehouden. De kans is groot dat hij op zijn stappen terugkeert.

ARGUMENTEREN

Vond er een diefstal plaats? Dan leveren de camerabeelden u het bewijs, zwart op wit. Geen discussie mogelijk!

GERUSTSTELLEN

Camerabewaking stelt uw eerlijke medewerkers gerust. Zij zijn minder bang voor dieven en concentreren zich daardoor beter op hun job.

PERSONEEL

Steekt een kassierster geld in eigen zak? Of geeft een verkoper onterecht korting aan een vriend – sweethearting dus? Met camerabewaking legt u het probleem bloot.

BEZOEKERS

Laat een klant uw product in zijn jas verdwijnen? Of liegt hij aan de kassa dat hij te weinig wisselgeld kreeg? Camerabewaking brengt redding.

  • artikelbeveiliging torfs
  • winkelbeveiliging blokker