CCTV brandimagebeelden opnemenbeelden bekijkenhou dag en nachteen oogje in het zeil
leer je bedrijf tot in de puntjes kennenmet intelligente camerabewakingbeelden opnemenbeelden bekijken

proactief beelden bekijken. analyseren. reageren.

Denk bij cameratoezicht zeker verder dan alleen maar het bewaken van gebouwen, parkings, kantoren en winkelpanden. Controle is van onschatbare waarde om de openbare orde te handhaven en veiligheid te garanderen. Je stelt incidenten snel vast zodat je accuraat kan ingrijpen. In combinatie met slimme software en videocontentanalyse is camerabewaking efficiënter dan fysiek toezicht. Het is cruciaal voor alarmverificatie (geverifieerde meldingen), ideaal om groepsgedrag in te schatten op drukke plekken (crowd control) of om toegang(en) te controleren. Daarnaast verzamel je er nuttige info mee voor je strategische analyses en doelstellingen.

geruststellen met bewijs

Camerabewaking geeft medewerkers, klanten en bezoekers een veilig gevoel. Bij verdachte situaties en melding van gedrag dat niet klopt, dienen camerabeelden als onomstotelijk bewijs. Nieuwe of bestaande toestellen: alles kan. Onze systemen zijn niet merkgebonden en kan je altijd uitbreiden.

kracht van CCTV

   afschrikken, geruststellen 

   proactief bewaken

   hulp bij onenigheid

   reactieve intelligente videoanalyse

   hoger veiligheidsgevoel

   (interne) diefstal voorkomen

   geen discussies aan de kassa

   extra inzicht voor marketing

   optimalisatie HR- en bedrijfsprocessen

de ongekende luxe van digitale camerabewaking zin om eens vrijblijvend met onze vakmensen te praten?

Bij camerabewaking werk je met een videomanagementsoftware (VMS). Geen voorstander van al die hardware? Dan hebben wij ook cloudoplossingen voor jou.

cloudoplossingen op jouw maat

  • flexibel en geavanceerd
  • geen investering in hardware
  • nieuwste technologieën en updates

VMS: een gevanceerde en flexibele oplossing

  • update software en add-ons
  • live IP-login
  • multiple viewings
  • smart client (pc)
  • mobile client (smartphone)
  • bestaande en nieuwe camera’s
  • makkelijk uit te breiden

nuttig in veel sectoren

Je installeert een camera om mensen en eigendommen te bewaken – dat spreekt voor zich – maar evengoed krijg je er een betere kijk mee op bepaalde situaties. Stel dat je de bezettingsgraad van je parking wil in kaart brengen, bijvoorbeeld, of nummerplaatherkenning wil activeren: dat kan heel eenvoudig. Camerabewaking levert je bovendien slimme videoanalyses op waarmee  je nieuwe strategieën kan bepalen.

ook voor retail

In winkels daalt de (interne) diefstal opmerkelijk als er een camera in het zicht hangt. Je hebt meteen een zwart-op-wit bewijs – o.a. ook bij discussies aan de kassa over wisselgeld – en het is nodig voor alarmverificatie. Zo’n camera is een uitstekend afschrikmiddel bij sweathearting; medewerkers die kennissen zonder betalen of met hoge korting laten vertrekken, heb je liever niet in huis.

een greep uit onze klanten

 

camerabewaking in nieuwsberichten