Acurity kiest voor Bosch Cloud

Met Bosch Cloud Video View heb je eenvoudig controle over videobeveiligingsbeelden vanaf elke locatie. Je kunt live video bekijken, opgenomen video’s opnieuw afspelen en camera-instellingen aanpassen.

veiligheid als kern
Met Bosch Cloud worden jouw data niet alleen veilig opgeslagen op de camera zelf, maar worden deze ook beheerd via de Bosch Cloud-omgeving waardoor een topbeveiliging van jouw waardevolle informatie wordt gegarandeerd. De Trusted Platform Module (TMP) verzekert de bescherming van certificaten en sleutels met een extra beveiligingslaag.

europese excellentie
Acurity kiest voor leveranciers met Europese roots, waaruit onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid spreekt. Met de datacenters gevestigd in Nederland wordt gegarandeerd dat jouw gegevens met de grootste zorg worden behandeld in overeenstemming met de Europese GDPR-regelgeving.

naadloze connectiviteit
Bosch Cloud werkt met een minimaal uitgaand 443-setup. Dit zorgt voor een soepele en veilige verbinding. Ervaar het gemak van het moeiteloos beheren van jouw camera’s via een centrale web interface, toegankelijk via zowel de gebruiksvriendelijke app als via webclient.

slimme functies voor slimme oplossingen
Ontgrendel het potentieel van Bosch AI-toepassingen geïntegreerd in het camera aanbod. Profiteer van ingebouwde videoanalyse, waardoor jouw surveillance slimmer en efficiënter wordt. Geniet ook van een probleemloze installatie van alle Bosch-apparatuur.

gebruiksvriendelijke interface
Het beheren van jouw apparaten is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bosch Cloud biedt een centrale web interface, waardoor het een fluitje van een cent is om jouw camera’s te overzien en te controleren. De app en web client bieden extra flexibiliteit, zodat je altijd in controle blijft, waar je ook bent.

garantie waar je op kunt vertrouwen
Met een genereuze garantie van 5 jaar (3 jaar voor bewegende onderdelen) biedt Acurity gemoedsrust en lange termijn betrouwbaarheid. We hebben alle vertrouwen in de duurzaamheid van Bosch Cloud Video View.

wat is de kostprijs?
Één camera kost €40- per jaar maar wat krijg je juist voor deze prijs?  Een alert manager waarbij push notificaties mogelijk zijn als er alerts ingesteld worden binnen de web interface.

overstappen naar Bosch? dat is snel en gemakkelijk bij Acurity!

De cloudservices van Bosch stellen gebruikers in staat om video-beveiligingsbeelden te monitoren, beheren, opnemen en afspelen via de Cloud, waar dan ook ter wereld. Het Remote Portal is de centrale hub voor apparaatbeheer, onderhoud en serviceactivatie. Huidig Video View biedt live en afspeelmodi via de Video Security Client (VSC) via Remote Portal.

Bosch VideoView+, een uitbreiding van Video View met functies zoals directe meldingen, gebeurtenisopname in de Cloud en toegang tot beelden en clips vanaf elk apparaat. VideoView+ vereist een licentie per camera en vervangt de gratis Video View-service, die wordt stopgezet.

Gebruikers met Alarm Management-licenties kunnen VideoView+ gebruiken zonder extra kosten. Alarm Notification-service wordt stopgezet, maar bestaande licenties kunnen worden overgezet naar VideoView+. Remote monitoring via internet vereist een licentie als VSC via Remote Portal wordt gebruikt. Lokale monitoring op het netwerk zonder licentie blijft mogelijk, maar sommige functies vereisen een licentie. Een gratis 30-daagse proefperiode voor VideoView+ is beschikbaar voor Bosch-camera’s op Remote Portal.

meer nieuws

producten scannen aan de zelfscan