Acurity hoofdaannemer bij prestigieuze Quartier Bleu

Acurity van a tot z
Quartier Bleu is een prestigieus woon-en winkelcomplex aan de Hasseltse jachthaven. Heel wat restaurants, 400 appartementen, 19 huizen, 28500 m2 aan commerciële ruimte en bijna 2500 parkeerplaatsen; daarvoor sloegen projectontwikkelaars Matexi en Chateaux Real Estate de handen in elkaar. De bouwheren namen Acurity onder de arm als hoofdaannemer voor het hele project; wij gingen op onze beurt een partnership aan met het Brugse Telecombedrijf Citymesh.

de kracht van gebundelde expertise
Citymesh maakte werk van feilloos surfplezier voor de bezoekers: een complete wifi-installatie met 12 toegangspunten. Wij langs onze kant haalden onze expertise boven voor de IT-integratie, camerabewaking en de personentelling in het shoppingcenter en buiten aan de winkelboulevard. Samen bogen we ons over de IT-infrastructuur en het netwerkbeheer.

digitale parel
De imposante videomuur van 12 m2 en twee 65 inch-schermen doet dienst als ultramodern communicatiekanaal voor bezoekers. 3D-sensoren onder de koepels van de winkelboulevard en in The Connectors – de plekken tussen de ondergrondse parking, de winkels en het restaurant – registreren het aantal passanten. Acurity begeleidde het hele project van begin tot einde en volgde de evoluties minutieus op.  Het kon daarvoor rekenen op onder meer Electro Zwijsen, Jansen Building Group, Creneau International en ITB.

meer nieuws