• beveiliging museum m hka

M HKA kiest na renovatie voor totaal beveiligingsconcept van Acurity.

Het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen is een museum voor moderne kunst en hedendaagse kunst in Antwerpen. Het M HKA is gehuisvest in een verbouwde en uitgebreide graansilo uit 1926 aan de Waalsekaai 47 te Antwerpen.

Recent werd dit prestige museum volledig gerenoveerd. Bij de renovatie is er ook aandacht besteed aan een hogere graad van beveiliging. Finaal werd de opdracht voor de installatie van antidiefstalsystemen, klantentellers en camerabeveiliging aan Acurity toegekend.

“Zij voldeden aan al onze verwachtingen en wensen om ons museum te voorzien van intelligente beveiligingsantennes die onze brede ingangsdeuren konden overbruggen zonder dat deze hinder veroorzaken voor onze klanten. Door middel van hun intelligente klantentellers die aan het plafond hangen, hebben we een inzicht naar het aantal bezoekers en hun tendensen in ons museum. Na het plaatsen van nieuwe IP camera’s en een server met gesofisticeerde opzoekmogelijkheden werd onze camerabeveiliging een pak eenvoudiger en sneller in het gebruik om zaken op te zoeken. De implementatie van deze technieken werd snel en deskundig uitgevoerd waardoor we klaar zijn voor de toekomst.”

Meer weten over beveiliging en klantentelling voor musea? Surf dan snel naar www.acurity.be

meer nieuws

festivalweide met lachende en ontspannende bezoekers op Sfinks festival.
producten scannen aan de zelfscan