De nieuwste winkel van Modemakers te Lebbeke werd uitgerust met de nieuwste security oplossingen van Acurity.

Op 1 maart 2019 opende Modemakers hun 9e vestiging in Vlaanderen. De winkel werd uitgerust met de nieuwste security oplossingen van Acurity. De high end security producten werden volledig geïntegreerd in het geheel waardoor security en esthetiek hand in hand gaan.

“Door de combinatie van digitale antidiefstalsystemen en antennes die professionele dieven met geprepareerde tassen/jassen en ontkoppelaars betrappen wordt de derving tot een absoluut minimum herleid. Doorheen de winkel werden full HD megapixel camera’s geplaatst met intelligente software waardoor het opzoeken zeer gebruiksvriendelijk en veel sneller gaat dan in onze andere winkels.”

acurity logo website

OVER ONS :

Acurity installeert artikelbeveiligingssystemen, camerabewaking en personentellers. Deze systemen en producten zijn gebaseerd op de modernste technologieën en helpen u uw winstmarges te beschermen door diefstal in de winkel te voorkomen en inventarisatieverschillen te verminderen.

Acurity biedt ook ondersteuning en begeleiding gedurende het project, evenals de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor onderhoud en beheer op afstand. De uitstekende klantenservice zorgt voor een optimale werking van het systeem.

Acurity verkoopt de nieuwste beveiligingstags en -etiketten, ontkoppelaars, alarmpoorten en safers en is de referentie geworden voor diefstalpreventiesystemen in alle detailhandelsectoren: winkels, supermarkten, doe-het-zelfzaken en groothandels in de Benelux en andere delen van Europa.