Ava-Acurity

Ava Papierwaren kiest voor Acurity nv als strategische partner voor productbeveiliging, camerabewaking en klantentelling.

Na een marktstudie hebben we gekozen voor de nieuwste generatie Synergy antennes die tot 2m50 kunnen overbruggen waardoor deze geen hinder vormen voor ons cliënteel. Naast het detecteren van beveiligde goederen, kunnen wij ook publiciteit op onze antennes maken waardoor we onze klanten kunnen informeren bij het betreden van onze winkels. De antennes zijn in hetzelfde ral-kleur als ons deurkader waardoor deze volledig geïntegreerd worden in de winkelomgeving.

De Synergy systemen worden gelinkt aan het Video Management Systeem Milestone Systems. Hierdoor kunnen we nagaan hoe frequent het antidiefstalsysteem een alarm veroorzaakt, wat de reden van een alarm is en hoe het personeel hiermee omgaat. Deze integratie verhoogt de ROI van onze beveiligingsinvestering. Door de integratie van hoogkwalitatieve FULL HD bewakingscamera’s wordt de winkel haarscherp in beeld gebracht.

Door consultatie van de beelden op winkelniveau en op centraal niveau kan men aan de hand van intelligente opzoekmogelijkheden het gezochte beeld steeds binnen de 5 minuten terug vinden. Hierdoor wordt het systeem zeer intensief gebruikt wat een hoog rendement met zich mee brengt. Naar de toekomst toe zal Acurity nv het POS-systeem gaan linken met Milestone via de Transact module waardoor kassahandelingen en camerabeelden als 1 geheel weergegeven worden. Dit maakt het opzoeken van verdachte transacties, menselijke fouten, etc. zeer eenvoudig.

We hebben voor Acurity gekozen omdat we 1 aanspreekpunt wensten voor alle bovenstaande technologieën. Aangezien Acurity koppelingen maakt tussen hun verschillende oplossingen heeft dit voor ons als eindklant zeer veel voordelen. Doorheen het ganse traject hebben we steeds op het deskundig advies kunnen rekenen waardoor de implementatie heel vlot verlopen is. Na de installatie werd ons personeel getraind om met deze hoog technologische producten te werken waardoor we een optimaal rendement kunnen genereren.

 Voor meer informatie omtrent deze nieuwe koppelingen via [email protected]

Ava-Acurity

Ava-Acurity

meer nieuws

Interieur winkel Modemakers in Lebbeke